Keukens

Een Stronati keuken is op maat gemaakt en met de hand gemaakt. Wij passen vakmanschap en geavanceerde technologieën toe op materialen van topkwaliteit, om ervoor te zorgen dat jouw keuken is opgebouwd om een leven lang mee te gaan. Wij zijn dan ook enorm trots op onze handgemaakte keukens en het verhaal erachter.

Natuurlijke materialen

De keukens van Stronati keuken & interieurbouw zijn gemaakt van massief eiken of notenhout en van de nieuwste structuren en decors.

Het verwerken van hout in keukens vergt een bijzonder grote affiniteit met het materiaal. Daarbij letten wij erop dat we de schoonheid van het hout benadrukken. Houten keukens van Stronati keuken & interieurbouw zijn tijdloos.

Wij combineren deze mooie houtsoorten met o.a.

  • Natuursteen
  • Composiet 
  • Silestone 
  • Dekton 
  • Keramiek 

De kwaliteit van onze keukens garanderen wij door het gebruik van o.a. FSC hout en ons oog voor detail en vakmanschap.

Maatwerk

Al onze keukens worden ambachtelijk op maat gemaakt.  Uiteraard is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in onze showroom en werkplaats. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur en zijn altijd op zoek naar nieuwe mooie materialen en toepassingen voor o.a. onze keukens.

Hoe werken wij?

Over het algemeen vragen wij aan nieuwe klanten een plattegrond met maatvoeringen en eventueel een schets/ tekening of voorbeelden, zodat wij een indicatie kunnen geven van de benodigde tijd en kosten. Wanneer dit in de buurt komt van jouw verwachtingen, nodigen wij je graag uit om samen het plan verder uit te werken. Wanneer wij definitieve tekeningen hebben kunnen wij een heldere offerte maken met een duidelijke tijdsplanning. Na akkoord gaan wij aan de slag. Wanneer er iets moois te zien valt wordt de klant uitgenodigd om te komen kijken in de werkplaats zelf. De meubelen worden dan in overleg geleverd en eventueel geplaatst.

Indrukwekkend CV

Saskia Stronati ( Rome, 1970) is een geboren Italiaanse en werkt al ruim 23 jaar als mede-eigenaar samen met Sebastiaan Frederiks als interieurontwerpster namens Stronati keuken & interieurbouw. Stronati keuken & interieurbouw kan bogen op een indrukwekkend CV. Onder andere: Building 026 DAAN Advocatuur en Notariaat in Arnhem, Perplex Internetmarketing in Arnhem, Edese Golf Club in Arnhem, Radbout Universiteit in Nijmegen, Arnhemse Schouwburg, Grand cafe Mahler in Arnhem, Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem, De Peersdestal in Ellecom en Restaurant Zafino in Arnhem lieten hun interieurs en/of keukens ontwerpen en maken door Stronati keuken & interieurbouw.

Wil jij ook een betaalbare keuken op maat?

Laat je droom werkelijkheid worden bij Stronati keuken & interieurbouw. Maak nu een afspraak en graag zien wij je in onze showroom.

Impressie:Meer informatie: