Silestone

Wat is Silestone?

Silestone bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, waardoor het uiterst hard en bestendig is. Het is een perfect materiaal voor keukenwerkbladen, badkamers, vloeren en wandbekledingen. Dankzij de grote afmetingen is slechts een minimum aantal voegen nodig.

Over kwarts

Silestone bestaat uit natuurlijk kwarts gemaakt voor de decoratie van keukens en badkamers. Met een breed scala aan kleuren, bijzondere afwerkingen en uitstekende eigenschappen geeft Silestone iedere ruimte een bijzondere uitstraling.

Vlekbestendig

Het oppervlak van Silestone is niet poreus en is daardoor uitermate bestand tegen allerlei dagelijkse velkkenmakers, zoals koffie wijn, citroensap, azijn, make-up en vele andere producten.

Kleuren

Silestone is beschikbaar in meerd dan 90 kleuren. Zo is er altijd een Silestone kleur die bij je past. De kleuren zijn beschikbaar in 3 verschillende afwwerkingen: glanzend gepolijst, mat suede en ruw volcano, voor grenseloze mogelijkheden.

Keukenwerkbladen

Dankzij de opmerkelijke eigenschappen is Silestone perfect voor toepassing als werkblad. Het is de perfecte keuze om een keuken of badkamer om te toveren tot een unieke ruimte. Silestone is het enige merk kwartswerkbladen met een unieke garantie van 25 jaar op het materiaal. Met Silestone kunnen ruimtes ingevuld worden naar persoonlijke stijl door optimaal gebruik te maken van de ruimte met het brede kleurenpalet en de verschillende afwerkingen.

 

 

Impressie: