Onze werkwijze

 Ontdek onze werkwijze vandaag, leer hoe wij jou verder helpen. 

Persoonlijke gesprek

Graag vragen wij eerst om een afspraak telefonisch of via onze website te maken. Daarna plannen wij samen een dag en tijd in om al je wensen en ideeën te bespreken.

Wij vragen tijdens het inplannen om dan zoveel mogelijk informatie mee te nemen naar ons, zoals een plattegrond, afmetingen van wanden, ramen, deuren en plafond, foto’s van de ruimte en eventueel een moodboard.

Van idee tot ontwerp

Je bent bij ons geweest om een offerte aan te vragen. In het gesprek hebben wij jouw wensen doorgenomen en weten wij wat je globaal wilt. In een vervolgafspraak hebben wij conceptschetsen en een grove kostenraming gemaakt. Deze raming is een optelsom van ontwerp-, materiaal- en productiekosten. Op basis hiervan heb je een realistische schatting van de kosten. Wanneer dit binnen je budget past geef je ons akkoord en gaan wij het in productie nemen. 

Advies materialen

Wij willen je graag inspireren met interieur die het leven mooier en makkelijker maakt. Daarnaast helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze voor natuurlijke en duurzame materialen. Met producten die je leven verrijken, maar de natuur daarbij niet schaden. Zo worden we allemaal bewust van de impact van materiaalgebruik op de natuur en maken we naast jouw woning ook de wereld stukje bij beetje een betere plek.

 

Fabricage, montage & aflevering

Alles wordt in eigen werkplaats geproduceerd. Dit betekent dat wij direct toezicht hebben op de afwerking.

Wij maken betreft de arbeid een onderscheidt tussen de productie die wij in onze werkplaats uit kunnen voeren en het werk wat wij ter plaatse moeten doen. Voor de arbeid in de werkplaats hanteren wij een vast een tarief. De kosten van installatie worden achteraf berekend aan de hand van de extra materialen en gemaakte uren. 

Alles wordt middels onze eigen vrachtwagen met zorg vervoerd, afgeleverd en gemonteerd door onze vakmensen.

Afspraak maken

Past onze werkwijze bij jou en wil je dat wij jouw interieur verrijken?  Maak vandaag dan nog een afspraak en we nemen je graag mee in alle mogelijkheden.

Winkelwagen