Rubio Monocoat

De optimale houtbehandeling!

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is heeft Rubio Monocoat de volgende kwaliteiten:

* duurzame bescherming en kleuring van het hout

* één enkele laag volstaat

* 100% natuurlijke ingredienten, 0% VOC

* eenvoudig in gebruik en onderhoud

* geen overlappingen mogelijk

* kan op alle houtsoorten toegepast worden

* ruim kleurenpalet: 40 standaardkleuren

Duurzame bescherming

Door de moleculaire binding ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming. Om deze moleculaire binding te bekomen is het belangrijk om een inwerktijd van ca. 15 minuten te respecteren. Hoe beter de vezels gebonden zijn, hoe sterker de bescherming.

Eenvoudig onderhoud

Opervlaktes die met Rubio Monocoat olie behandeld zijn, zijn eenvoudig te onderhouden. Lokale krassen kunnen heel gemakkelijk hersteld worden.

Eén enkele laag

Dankzij de technologie kan kleur en bescherming aangebracht worden in één enle laag. Het heeft zelfs geen zin een tweede laag van het product aan te brengen op een oppervlak dat reeds met de olie behandeld is, deze zal zich niet meer binden. Dt betekent ook dat het verbruik van de olie lager is dan bij de traditionele oliesystemen.

Geen overlappingen

Als eenmaal alle vrije cellulosevezels moleculair gebonden zijn, wordt overtollig of nieuw product niet meer opgenomen door het hout of door de gebonden Rubio Monocoat laag zelf, waardoor er geen overlappingen of aanzetten ontstaan.

Natuurlijke ingrediënten, 0% VOC

Rubio Monocoat olie bevat geen water of solventen en is gebaseerd iop natuurlijke ingredienten. De producten xzijn veilig voor de gebruiker en het milieu.

Unieke kleuren

De unieke Rubio Monocoat pigmenttechnologie maakt het mogelijk om een intense kleuring te bekomen in één enkele laag, zonder het natuurlijk uitzicht van het hout te beïnvloeden.

Wil jij ook een betaalbare keuken op maat?

Laat je droom werkelijkheid worden bij Stronati keuken & interieurbouw. Maak nu een afspraak en graag zien wij je in onze showroom.

Impressie: