Stronati

Ruim 40 jaar geschiedenis

Wij produceren handgemaakte keukens en meubelen al meer dan 40 jaar. Onze schat aan ervaring is opgebouwd over een lange geschiedenis van zowel traditie als innovatie. Vakmanschap en technologisch onderzoek zijn de solide garanties van kwaliteit en een lang leven die onze keukens en meubelen altijd hebben onderscheiden.

Het verhaal van Stronati keuken & interieurbouw begon in een ambachtelijke werkplaats in Arnhem, destijds nog onder de naam Uniantiek keuken en meubelmakerij. Bas Frederiks en Saskia Stronati, die vanaf jonge leeftijd het bedrijf in 1996 hadden overgenomen, leerden het hout te bewerken, de kwaliteiten ervan te waarderen en de geest ervan te herkennen.

Sinds 2008 houdt Stronati keuken & interieurbouw zich bezig met de productie van keukens, het potentieel onderzoeken van hout en mechanica, op de hoogte zijn en bljven van nieuwe innovaties en de kansen die vooruitgang bieden, maar tegelijkertijd de waarde van ervaring en werk in de loop van de tijd te respecteren. Keukens die aansluiten op het dagelijks leven, het oplossen van functionele problemen met nieuwe vormen en betrouwbare materialen en met eigentijdse ontwerpen exclusief voor Stronati. 

Dit markeerde het begin van Stronati keuken & interieurbouw en haar verhaal als een bedrijf in de wereld van hoogwaardige keukens en meubelen.

Ruim 40 jaar geschiedenis

Wij produceren handgemaakte keukens en meubelen al meer dan 40 jaar. Onze schat aan ervaring is opgebouwd over een lange geschiedenis van zowel traditie als innovatie. Vakmanschap en technologisch onderzoek zijn de solide garanties van kwaliteit en een lang leven die onze keukens en meubelen altijd hebben onderscheiden.

Het verhaal van Stronati keuken & interieurbouw begon in een ambachtelijke werkplaats in Arnhem, destijds nog onder de naam Uniantiek keuken en meubelmakerij. Bas Frederiks en Saskia Stronati, die vanaf jonge leeftijd het bedrijf in 1996 hadden overgenomen, leerden het hout te bewerken, de kwaliteiten te waarderen en de geest ervan te herkennen.

Sinds 2008 houdt Stronati zich bezig met de productie van keukens, het potentieel onderzoeken van hout en mechanica, op de hoogt zijn en blijcven van nieuwe innovaties en kansen die vooruitgang bieden, maar tegelijkertijd de waarde van ervaring en werk in de loop van de tijd te respecteren. Keukens die aansluiten op het dagelijks leven, het oplossen van functionele problemen met nieuwe vormen en betrouwbare materialen en met eigentijdse ontwerpen exclusief voor Stronati.

Dit markeerde het begin van Stronati keuken & interieurbouw en haar verhaal als bedrijf in de wereld van hoogwaardige keukens en meubelen.

 

Wat voor meubel wilt u op maat?