Tafels op maat

Tafels van natuurlijke materialen

Onze tafels zijn volledig op maat en vaak gemaakt in een eenvoudig ontwerp om de pure natuurlijke schoonheid van het hout in zijn recht te laten en kunnen worden geproduceerd in elke gewenste maat of vorm. Details zoals type poten en afwerking kunnen ook worden opgegeven.

Als u een specifiek tafelontwerp in gedachten heeft of als u alle details met betrekking tot onze op maat gemaakte tafels wilt bespreken, inclusief het ontvangen van een prijsopgave, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Ronde tafel, ovale tafel, rechthoekige tafel of vierkante tafel?

Ben je op zoek naar een eetkamertafel, tuintafel of vergadertafel? Is je voorkeur rond, ovaal, rechthoekig of vierkant? Bij Stronati keuken & interieurbouw kunnen we al je wensen invullen. De keuze in houtsoorten, kleuren en afwerkingen zijn nagenoeg onbeperkt.

Tafelontwerp naar wens

Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor het ontwerp en de uitvoering van ons werk. Onze meubelmakers zullen je inspireren en adviseren, maar jij kiest uiteindelijk de vorm, het formaat, de uitvoering en houtsoort. We maken bijvoorbeeld tafels van Frans eikenhout, Amerikaans (wal)notenhout, kersenhout, teakhout, grenenhout of beukenhout. Ook is het is mogelijk om RVS, ijzer, staal of natuursteen in de tafels verwerken. Onze maatwerktafels zijn altijd van massief hout gemaakt en in alle RAL- en CBM kleuren leverbaar.

Soorten tafels

Stronati keuken & interieurbouw is gespecialiseerd in alle soorten tafels waaronder boomstamtafels, kloostertafels en industriele tafels. Deze unieke blikvangers worden toegepast als eettafel, kantoortafel of tuintafel en passen in vrijwel ieder interieur. In een strak interieur is een tafel van Stronati een fantastische blikvanger, in een klassiek of landelijk interieur onderstreept hij juist de rustige, natuurlijke sfeer.

Impressie:Meer informatie: